KAFA

Flying Dutchman je brend svestan značaja kafe i rituala njenog ispijanja u našoj kulturi. Svaki ugostitelj, od Horgoša do Dragaša, reći će vam da je kafa najvažniji deo ponude i da su njeni uživaoci najbitniji i najredovniji gosti. Ipak, za pravu kafu je potrebno mnogo više od dobre volje menadžera i osmeha konobara.

Tajna naše, verovatno najbolje kafe u Novom Sadu, je u tome da ona – ne postoji! Naša kafa je lišena misterije koja prati fantastični brod po kom se zovemo i njena priča se odmotava od samog zrna. Brižljivo odabrani, najkvalitetniji brendovi, kao što je „Lavazza“, su polazna tačka do šoljice u vašim rukama. Pažljivim izborom, skladištenjem, mlevenjem i pripremom, Flying Dutchman ispunjava prvi preduslov savršenog uživanja, dok se za drugu fazu „kafenog putovanja“ staraju najsavremenije mašine za pripremu napitka.

Naravno da posedujemo vrhunske aparate za kuvanje i pripremu, ali i nešto više. Zvuči neobično, jer naša konkurencija na to još nije spremna, ali mi imamo i najbolju moguću vodu!
Naši gosti imaju retku priliku da osete istinsku aromu i miris kafe zahvaljujući pedantnoj obradi vode, koju neprimetne mašine, u zavisnosti da li je ona „pretvrda„ ili „premekana“, obrađuju dok ona ne dostigne idealan hemijski sastav. Upravo na ovakvu vodu su mislili renomirani svetski proizvođači kafe, zahvaljujući kojoj moderni kafemati iz zrna izvlače ono najdragocenije. 

Probati kafu u Flying Dutchman-u je probati pravu kafu, prvi put u gradu! Brz život nam, nažalost, često uskrati užitak opuštenog ispijanja kafe u omiljenom ambijentu ali i na to je mislila posada „večitog putnika“. Vaša jutarnja ili dnevna doza zadovoljstva biće jednako ukusna kada vam je pripremimo „za poneti“.     
Zaboravite na bezlične kolačiće i preuveličane račune koje ste ranije dobijali tokom druženja s voljenima. Naša ponuda hrane i sveže ceđenih sokova, po više nego konkurentnim cenama, ubediće vas da nam se vratite uverljivo kao naša kafa, a po vašem izboru.

Ukoliko ste sami, ispunite vreme provedeno uz kafu vašim omiljenim dnevnim novinama, nedeljnicima, tematskim magazinima ili surfovanjem na brzom i besplatnom WiFi internetu.
Još bolje, upoznajte nekog od naših stalnih gostiju ili izmislite voćni sok za kog ste do sada bili sigurni da vam ga uz kafu niko neće uslužiti.

Napravićemo ga, kao i užitak – zajedno.

Izdvajamo iz menija

Follow us